Kwaliteit & garantie

Iedere tas is handwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan op nr. 1 bij HippyCow, de materialen worden daarop dan ook zorgvuldig uitgezocht. Mocht er toch iets mis zijn of heeft u een klacht, HippyCow repareert kosteloos of zoekt naar een passende oplossing.

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Na ontvangst van uw bestelling dient u de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden. Mocht een product niet geleverd zijn conform uw bestelling of niet voldoen aan de omschrijving op onze website, dan dient u dit per omgaande aan ons te melden. Deze garantie vervalt wanneer u zonder overleg zelf getracht heeft het gebrek te herstellen.
Ook indien u een klacht heeft over een artikel na gebruik, zouden wij dit graag van u vernemen. U dient dit per omgaande aan ons te melden. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@buon-giovanni.nl.
Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met u oplossen en vragen u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan ons door te geven. Wilt u in deze email de volgende gegevens vermelden:

Uw naam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw ordernummer
Beschrijving van het probleem
Enkele foto’s

Wij zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.